Boekwerk | Boek je flexwerkplek

Nieuwsgierig naar de uitvindingen van een Markelose uitvinder?

Nieuwsgierig naar de uitvindingen van een Markelose uitvinder?

Boekwerk Markelo organiseert Steridee!

De meeste uitvinders en idee- en conceptbedenkers zitten in hun eentje te werken op hun zolder of in hun schuur en met de deur op slot. Want voor je het weet lacht men je uit of wordt je idee misschien wel gepikt!

Bij Ster-idee hoef je je niet te schamen voor vernieuwende en inspirerende ideeën. Steridee wil samen met jou ideeën ontwikkelingen en uitvinders, uitvindingen en ontwikkelaars samenbrengen, zodat we daar samen uiteindelijk met elkaar van kunnen profiteren.

Hoe bescherm je een idee? En hoe werk je samen om een idee tot werkelijkheid te ontwikkelen? Daarom gaat Boekwerk Markelo een speciaal innovatie-evenement organiseren in Markelo om nieuwsgierigen en gelijkgestemden bij elkaar te brengen.

De erkende uitvinder Marianus Pullen, ideeënman en voormalig lid van de Nederlandse Orde van Uitvinders, deelt graag zijn kennis en verteld graag over zijn uitvindingen en ervaringen. Meer dan 60 jaar heeft hij allerlei spinsels bedacht en regelmatig met succes. Hij was al 5x bij Het Beste Idee van Nederland en enkele van zijn uitvindingen zijn ook werkelijk geproduceerd. Vanwege gezondheidsproblemen is hij nauwelijks nog in staat iets te ontwikkelen of prototypes bouwen.

Daarom zal de Markelose uitvinder al zijn innovaties en uitvindingen ter beschikking stellen aan geïnteresseerden. Wie weet pak jij de kans om een uitvinding verder uit te ontwikkelen en over de hele wereld toegepast zin worden? Er zullen kansen ontstaan voor nieuwe producten en ideeën/vindingen die nog verder uitgewerkt kunnen worden. De aanwezigen kunnen horen, zien en voelen hoe prototypes het begin kunnen zijn van nieuwe artikelen en hoe het moeilijke en uitdagende pad verloopt om producten en diensten op de markt te brengen.

Dit is een uniek evenement met geweldige inzichten!
Dus pak deze unieke kans en geef je met naam, adres, email en telefoonnummer op via info@boekwerk.org

Belangrijk:
Bij binnenkomst dien je een GEHEIMHOUDINGSOVEREENKOMST te ondertekenen en max. 30 personen worden toegelaten!

Meld je aan en kom op zaterdag 17 december om 14:30u naar Ster Idee Markelo bij Boekwerk Markelo!

www.boekwerk.org
ruimte om samen te werken

Adres: Burgemeester de Beaufortplein 4 in Markelo.