Boekwerk | Boek je flexwerkplek

Opening flexwerkplekken Boekwerk Goor

Opening flexwerkplekken Boekwerk Goor

20160425 boekwerk goor kennis ondernemers huis boek je flex werkplek

Op zaterdag 1 oktober a.s. zal om 11:30u Boekwerk Goor officieel worden geopend. In 2015 werden de eerste flexwerkplekken van Boekwerk gerealiseerd in Markelo.

Zoek jij als zelfstandige professional een fijne werkplek waar je rustig kunt werken, klanten kunt ontvangen, andere zelfstandige zult ontmoeten, presentaties, cursussen en trainingen kunt geven? Ook heel geschikt voor als je af en toe een dagje thuiswerkt, maar teveel afgeleid wordt.

Natuurlijk kies je bij Boekwerk een eigen flexwerkplek, is er een goede internetvoorziening beschikbaar en is gebruik van keuken (incl. koffie en thee) inbegrepen. Printen en kopiëren kan tegen een kleine vergoeding.

Er zijn ca. 16 ruime flexwerkplekken, vergaderruimte en een trainings-/presentatieruimte. Boekwerk Goor is gevestigd midden in Goor aan De Höfte 9, op de eerste verdieping bij de Bibliotheek. De locatie aan de Schoolfeestweide is goed bereikbaar, lopend, fietsend, met OV en per auto. Er is ruime parkeergelegenheid.

Iedere donderdagmorgen om 9:00u is er de Boekwerkkoffie, een laagdrempelig netwerkmoment, dat om de week in Markelo of Goor is. Vrij toegankelijk voor iedereen, dus een mooie gelegenheid om eens kennis te maken.

Werkplekken zijn maandelijks opzegbaar en als Boekwerker heb je toegang tot Boekwerk Markelo en Boekwerk Goor. Een basisabonnement heb je al voor €129,- per maand (excl. BTW).

Kom aanstaande zaterdag 1 oktober om 11:30u naar de opening en aansluitend van 12:00u tot 16:00u naar onze open dag en vraag naar de kennismakingsperiode!

Zie ook: TcTubantia, Goorsnieuws, Maarkelsnieuws.

Openingstijden:

Boekwerk Goor:  werkdagen van 9:00u tot 18:00u, vrijdags tot 20:00u, zaterdag van 10:00u tot 13:00u.

Boekwerk Markelo: werkdagen van 9:00u tot 18:00u.